JERUSALEM ID

QUI SOM - Mapasonor i Domènec?

Mapasonor,  Associació de Creació Documental

Mapasonor,  Associació de Creació Documental és una associació creada a Mataró que es dedica a la producció audiovisual  com a instrument per promoure els drets humans i la cultura popular. Mapasonor treballa des d’una filosofia associativa i en xarxa amb associacions o persones que comparteixen els seus objectius i la seva filosofia.  Mapasonor ha produit, entre d’altres, la sèrie de cinc documentals 48_Palestina, i ha realitzat documentals a diferents  països com ‘Shura’ (2008) o ‘Landai’ (2009) a l’Afganistan, ‘Silencioses i en palaus’ (2001) a Tunísia, i Joola tout le monde croît à Dieu (2002) o Joola: el naufragi (2012) al Senegal.

També ha realitzat documentals en l’àmbit de les músiques d’arrel dins la ‘Serie Oïdes Mediterránies’  com  “D’Es Castell a Sa Pobla” (2008), “València-Istanbul-Tessalònica-Kabul” (2008), “Piazza-Isole-Montagna” (2010), “Valencianes” (2013) o “Terra guanyada” (2014). Fruit d’aquestes produccions ha publicat el llibre-CD “Una persona amb un sac penjant” publicat per Caramella. També ha realitzat amb el músic Efrén López l’event musical “Mentre estigues viu, brilla” el 2013, 24 hores ininterrompudes de improvisació musical amb acompanyament audiovisual de Mapasonor, amb la participació de Domènec.

Ha realitzat també projectes pedagògics partint dels seus documentals, varis d’ells en col·laboració amb Teleduca.

Han produit conjuntament amb Domènec els documentals 48_Nakba (Mapasonor, 2007) i Jerusalem ID (Mapasonor, 2014).

www.mapasonor.com

Domènec

Artista visual nascut a Mataró el 1962. Treballa en l’àmbit de la fotografia, el vídeo, les instal·lacions i intervencions en l’espai públic. Ha participat en nombroses exposicions, intervencions i projectes in situ en diferents llocs com Irlanda, Mèxic, Estats Units, Israel, Palestina, Brasil, Eslovènia o Finlàndia.

El seu treball ha estat exposats, entre d’altres llocs, al MACBA, al Museu d’Art Modern de Varsovia, al Museu Nacional da República de Brasília, Laboratorio Arte Alameda de Ciutat de Mèxic, a la Kaapelin Galleria de Helsinki o al Musée d’art contemporain de Montréal.

Ha mostrat els seus vídeos, entre d’altres llocs, al New Museum of Contemporay Art de Nova York, al Hammer Museum de Los Angeles, Storefront for Art and Architecture de Nova York, i al Vladivostok Film Festival. Ha dirigit conjuntament amb Sàgar Malé els documentals 48_Nakba (Mapasonor, 2007) i Jerusalem ID (Mapasonor, 2014).

www.domenec.net

Webs dels artistes

Mapasonor

www.mapasonor.com


Domènec www.domenec.net


Web de Teleduca: www.teleduca.org

EL PROJECTEJID_EL_PROJECTE.htmlJID_EL_PROJECTE.htmlshapeimage_4_link_0
TEXTOSJID_TEXTOS.htmlJID_TEXTOS.htmlshapeimage_5_link_0
VIDEOSJID_VIDEOS.htmlJID_VIDEOS.htmlshapeimage_6_link_0
REAL ESTATEhttp://www.domenec.net/?p=606&lang=Cahttp://www.domenec.net/?p=606&lang=Cashapeimage_7_link_0
DOCUMENTSJID_DOCUMENTS.htmlJID_DOCUMENTS.htmlshapeimage_8_link_0
PROJECTE PEDAGÒGICJID_PEDAGOGIC.htmlJID_PEDAGOGIC.htmlshapeimage_9_link_0
MAPASONOR + DOMÈNECshapeimage_10_link_0
AGENDAJID_AGENDA.htmlJID_AGENDA.htmlshapeimage_11_link_0